ESEMÉNYNAPTÁR

June 2021
S M T W T F S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

szgyf_banner.jpg

Üdültetés

{modal url="images/hirek/2020/LatogatasiTilalomFeloldasa.png" auto_titles="false" open="true"}{/modal}

 

Látogatás rendje a Zala Megyei Gondoskodás Egyesített Szociális Intézményben

A látogatás lehetősége védettségi igazolvánnyal rendelkező személy részére biztosított. A látogató a látogatáshoz való jogosultság igazolása érdekében köteles a védettségi igazolvány bemutatására. Az intézménybe történő belépéskor a látogatónak kötelessége a higiénés szabályokat betartani. A prof. dr. Kásler Miklós által kiadott nyilatkozatot kitölteni, az intézmény által biztosított védőköpenyt felvenni és folyamatosan viselni, valamint testhőmérsékletet méretni a portánál.

A látogatás hétfőtől vasárnapig, reggel 8 órától délután 16 óráig, 20 perc időtartam keretében történik. 1 fő ellátottat egy időpontban 1 fő látogató látogathat. Fennjáró ellátott esetében a látogató az adott telephelyen kialakított látogatói részben tartózkodhat 1,5 méter távolságot megtartva. 

Fekvő ellátott esetében a telephelyre érkezéskor a látogatót a műszakba beosztott ápoló-gondozó kíséri a szobába. A szobában egyszerre 1 fő látogató tartózkodhat 20 perc időtartam keretében.

Védettségi igazolvány hiányában a Nemzeti Népegészségügyi Központ által kiadott „Szakosított szociális intézményekben élők kapcsolattartására vonatkozó javaslatok”-ban az alábbi feltételek mellett biztosítjuk a gondozott személyek láthatását. 

A kapcsolattartás az adott telephelyen dolgozó szociális/terápiás munkatárssal időpont egyeztetést követően meghatározott napon és időpontban történik. A kapcsolattartás zavartalan lebonyolítása érdekében a főépület orvosi rendelője melletti szoba, illetve a Napraforgó Otthonban lévő kapcsolattartó szoba lett kialakítva plexi üvegfallal elválasztott térrel a látogatók fogadására. A kapcsolattartás 20 perc időtartam keretében történik. 1 fő ellátottat egy időpontban 1 fő látogató látogathat.

Emellett a látogatónak kötelessége a higiénés szabályokat betartani. A prof. dr. Kásler Miklós által kiadott nyilatkozatot kitölteni, az intézmény által biztosított védőköpenyt felvenni és folyamatosan viselni, valamint testhőmérsékletet méretni a portánál.

Hétfő: 13:00-15:30 2. számú Levendula Idősek Otthona /főépület/
Kedd: 13:00-15:30   Napraforgó Otthon-látogatói szoba és Margaréta Otthon /főépület/
Szerda: 1300-1530  1. számú Nefelejcs Idősek Otthona /főépület/
Csütörtök: 1300-1530  3. számú Búzavirág Idősek Otthona /főépület/
   

         

Az ellátottak részére hozott csomagot megfelelő fertőtlenítés után juttatjuk a telephelyekre.

Az intézmény elhagyására vonatkozó szabályok:

    1. Védettségi igazolvánnyal rendelkező ellátottjaink részére további kikötések nélkül biztosítjuk az intézmény elhagyásának lehetőségét.

    2. Védettségi igazolvánnyal nem rendelkező ellátottjaink 72 órás távollét után negatív antigén gyorsteszt eredménnyel térhetnek vissza az intézménybe.

A fentiek 2021. április 29. napjától visszavonásig érvényesek.

 

Ávár Kinga
intézményvezető